Neem contact met ons op

Aanstekers zijn een handig relatiegeschenk of weggevertje binnen een organisatie. Aanstekers worden namelijk niet alleen gebruikt door rokers, maar zijn ook handig om in huis te hebben voor als het gasfornuis aangestoken moet worden of als je de kaarsjes op een donkere avond wilt aansteken. Als organisatie is het een leuke manier om een relatie met klanten te helpen opbouwen, doordat je ze iets van je bedrijf kunt meegeven. Hieronder lees je drie redenen waarom het als bedrijf is verstandig om een voorraad aanstekers in te kopen.
Naamsbekendheid vergroten
Aanstekers worden in allerlei situaties gebruikt. De kans is dus groot dat als je aanstekers in kleine oplage bestellen wilt en deze worden meegegeven aan relaties en werknemers, ze op veel plekken zichtbaarheid geven aan jouw bedrijf. Aanstekers gaan van hand tot hand en worden ook vaak in sociale situaties gebruikt. Als de aansteker is voorzien van jouw bedrijfslogo, wordt deze door veel mensen gezien en zal dit positief bijdragen aan de naamsbekendheid. Hoe meer aanstekers met jouw bedrijfslogo in omloop zijn, hoe groter de kans is dat jouw bedrijf gezien wordt.
Goed voorbereid
Als organisatie is het hebben van voorraad bedrukte aanstekers met het bedrijfslogo een slimme zet. Zo kan het voorkomen dat een potentiële klant plotseling voor de deur staat of dat je spontaan met een klant afspreekt. In deze gevallen wil je ook iets kunnen meegeven aan deze persoon om hem met een prettig gevoel achter te laten. Het meegeven van een relatiegeschenk zorgt namelijk voor een positiever beeld dat iemand heeft van een bedrijf. Een bedrukte aansteker is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook klein genoeg om makkelijk mee te geven.
Voordelige optie
Aanstekers bedrukken kan al vanaf 100 stuks en daarom is het ook mogelijk om kleine oplages te bestellen, bijvoorbeeld als je over een kleine organisatie beschikt of als je een beperkt aantal klantcontacten per keer hebt. Bedrukte aanstekers als relatiegeschenk zijn niet alleen handig om te hebben, maar vragen ook om een minimale investering. Je kunt aanstekers namelijk al laten bedrukken in full color vanaf 27 cent per aansteker. Zowel voor grote als voor kleine bedrijven is het daarom mogelijk om bedrukte aanstekers te bestellen.

 

Neem contact met ons op

Bedankt voor je email. We zullen binnenkort contact met u op.

© 2023 all rights reserved