De leasebranche is wellicht één van de meest snelgroeiende branches binnen de auto-industrie. De veranderde consumentenbehoeften en het toenemende aanbod hebben zeker een grote bijdrage in deze groei gehad. Het afgelopen jaar is er veel aandacht besteed aan de groei in de Private Lease-branche, maar de groei in de zakelijke lease-branche is zeker net zo interessant. Zo biedt leasen voor werknemers én ondernemers grote voordelen. Lees hierover meer in dit artikel en bepaal zelf of leasen geschikt voor u is.

 

Uitbesteding betekent tijdwinning

Heeft u een eigen onderneming met meerdere werknemers of staat u aan het roer van een eenmanszaak? Ongeacht de grootte van uw bedrijf sluit full operational lease volledig bij de behoeften van ondernemers aan. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van een service waar zowel onderhoud als administratie bij zijn inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vaste kosten voor afschrijving, verzekering en over onverwachte kosten naar aanleiding van een eventuele reparatie. In dat geval krijgt u ook vervangend vervoer aangeboden, zodat uw werknemers gewoon weer op pad kunnen. Full operational lease kan voor één bedrijfswagen tot een heel wagenpark geregeld worden. Zo houdt u tijd over voor de zaken die er echt toe doen.

 

Flexibiliteit in auto en contract

Een ander groot voordeel van leasen voor zowel werk- als ondernemers is de flexibiliteit in het contract en de auto. Zo heeft u zelf invloed op de duur en de kosten van het leasecontract. Voor de werknemers die relatief weinig kilometers zullen afleggen, is het voordeliger om hier het maximum aantal kilometers in het contract op af te stemmen. Daarnaast kunnen de kosten van het contract tevens beperkt worden door voor een langer leasecontract te kiezen. Dit is weer voordelig voor ondernemers die juist veel kilometers zullen afleggen.

 

Het voordeel van leasen is tevens dat u zelf bepaalt hoe uw bedrijfswagen eruit ziet. Bovendien bieden veel leasebedrijven aantrekkelijke zakelijk leasedeals aan op gerenommeerde merken zoals Ford, Mercedes-Benz en Volkswagen. Zo profiteert u enerzijds van een aantrekkelijke prijzen en anderzijds van een professionele uitstraling naar uw klanten toe.

 

Bent u geïnteresseerd in het zakelijk leasen van een bedrijfswagen? Bekijk de mogelijkheden bij uw leasedealer of neem contact op met lease-adviseurs.